Contact Us

Do you have any questions? Any statements?

We're pretty easy to reach. Just fill out this form, hit "submit" and we'll get back to you shortly. 

25 Birch-reichenwalds gate
Sagene, Oslo, 0483

+4790694110

NOES offers a wide range of marketing services to design editors and manufacturers in a global furniture industry. Our mission is to communicate the extended value of good design and to bring Spanish modern design to Nordic homes. Our clients value functionality, quality and sustainability through design. We know that good design is good business. Bringing hot design to cold climates.

Andre møbler

PLATEL er den perfekte løsningen for den essensielle garderoben. Vårt nyttårsforsett for året er å få en smidigere morgenrutine slik at kaffen kan nytes istedet for å styrtes på vei ut døren. Enten denne står på badet, soverommet eller i gangen, kan den være en subtil stumtjener som tilbyr deg dagens antrekk, uten annen takk enn at den får bo hos deg. Spesifikasjoner.


JUDD får oss til å tenke gjennom husets kriker og kroker og telle hvor få kurante oppbevaringsløsninger som finnes for hjørner. Dette lille bordet gjør seg like godt midt på gulvet som inntil veggene. "Nobody puts baby in a corner". Spesifikasjoner.


MAI TAI trolley er en superpraktisk serveringstralle og ekstrabord med en konstruksjon bestående av to avtagbare brett og en enkel ramme med eller uten hjul. Se spesifikasjoner.  


MIRROD er en serie speil som kan komponeres akkurat slik du ønsker det. Dybden på rammen gjør det i tillegg et perfekt sted for å stille ut noen av de vakreste gjenstandene du eier. Se spesifikasjoner.


HOLA Y ADIÓS er et konsollbord med feste til veggen slik at den passer i den smale gangen eller der du trenger akkurat litt mer gulvplass og likevel trenger et sted å legge mobilen og nøklene. Hei og hadet! Se spesifikasjoner


ELX er en klassisker av en kleshenger, designet som et minimalistisk tre med fire greiner som fungerer som kroker. Se farger og spesifikasjoner her


MIST vitner om sene kvelder og kalde drinker i varme hjem. Du kan selvfølgelig fylle den noe annet enn krystall og fyldige smaker, men av og til er det lov å leke litt "agent 007 anno 1976". Fås med sotet og klart glass og lyst eller mørkt tre. Se spesifikasjoner.


NIDO settbord (3stk) kommer i hele 7 forskjellige finisher. Se spesifikasjoner.

 

For mer informasjon om hvert enkelt produkt, se puntmobles.com eller ta kontakt for tilbud og andre forespørsler. 

For pressemateriell, send en epost til maria@noesdesign.com


Oversikt Andre møbler

i løpende rekkefølge

PLATEL stumtjener

JUDD hjørnebord

MAI TAI trolley

MIRROD speil

HOLA Y ADIÓS konsollbord

ELX kleshenger

MIST barvogn

NIDO settbord