Contact Us

Do you have any questions? Any statements?

We're pretty easy to reach. Just fill out this form, hit "submit" and we'll get back to you shortly. 

25 Birch-reichenwalds gate
Sagene, Oslo, 0483

+4790694110

NOES offers a wide range of marketing services to design editors and manufacturers in a global furniture industry. Our mission is to communicate the extended value of good design and to bring Spanish modern design to Nordic homes. Our clients value functionality, quality and sustainability through design. We know that good design is good business. Bringing hot design to cold climates.

Blog

Hot design to cold climates! 

Nyheter og inspirasjon i møtet mellom den nye, spanske designscenen og våre norske rom.  

Peiks prosjekt - på trykk i Bonytt nr 14/2017

Maria Hole

 "Han falt for vinduene, takhøyden og mulighetene som lå i leiligheten. Resultatet er blitt et hjem med solide løsninger og en god helhetsfølelse ." 

Lekker leilighet på trykk i nyeste Bonytt med  foto og styling av Inger Marie Grini og tekst av Kjersti Kvam. Kjøp det nyeste nummeret av Bonytt i butikk eller digitalt for å lese hele saken og for enda mer inspirasjon!

IMG_6088.JPG

Teppet Chillida fra Nanimarquina gir en lys rolig base i den tøffe mørkmalte stua. Tekstilene i sofaen er fra Teixidors og myker opp den maskuline stilen.  

IMG_6091.JPG

Stramme bord på teppet "Mano" som betyr "hånd" på spansk. Noen enkle greiner med svarte bær skaper akkurat passe julestemning til leiligheten. 

IMG_6092.JPG

Gul bombe med kashmirpledd fra Teixidors. Lampen på bordet heter Follow Me og kommer fra spanske Marset. Den har oppladbart LED-lys og kan tas med på balkongen med en flaske vin og opp til 20 timers batteritid. 

IMG_6094.JPG

Alle foto er publisert med tillatelse fra Inger Marie Grini og Bonytt. 

New editions by Omelette-ed

Maria Hole

La Mamba studio, designtrioen bak det Valencia-baserte møbelmerket Omelette Editions, (Omelette-ed blant venner), har nettopp sluppet tre stilige nyheter. Lasso, Must og Terra blir alle snart å se på vårt showrom i Oslo. Inntil videre får vi nøye oss med å snuse litt på bilder og drømme oss bort til lysere og varmere dager.

IMG_6110.JPG
IMG_6109.JPG

Sofaen heter Must og har en ramme som bretter seg rundt putene. Sidebordet kjenner vi fra før, Bison loungebord kommer i to forskjellige størrelser og flere ulike utførelser.  

 

IMG_6116.JPG
IMG_6115.JPG

Stolen Terra er solid forankret og kommer både med og uten stoppet sete, og med understell i tre eller metall.  

IMG_6118.JPG

Med eksterne designere med på laget har de også lansert bordet ved navn Lasso. Den stabiliserende rammen rundt øvre del av beina ser nemlig akkurat ut som om en cowboy har kastet en lasso rundt det. De hvite pendlene heter Reeno og finnes både som enkle og trefoldige lamper i sort, hvit, rust og blågrå. 

IMG_6112.JPG
IMG_6117.JPG

Si fra hvis du trenger høyoppløselige bilder eller mer informasjon om størrelser og priser. Pressekit og katalog finner du på http://omelette-ed.com/

NYHET! “Candela” fra Pott

Maria Hole

-deres minste, men også varmeste design hittil. 

Candela -2.jpg

Med deres nyeste serie tar Pott det organiske belysningskonseptet ut av den elektriske verdenen og tilbake til den ekte flammen. Resultatet er en keramisk lysestake som enkelt skifter fra det lille runde til det lange slanke. Håndlaget i det sørlige Spania, med umiddelbar nærhet til materialene, blir Candela individuelt formet av erfarne pottemakere. 

Candela -3.jpg

“I våre første kolleksjoner har vi utforsket design som etterligner naturen gjennom form, farge og tekstur,” sier Miguel Ángel García Belmonte, designer og grunnlegger av Pott. “Vi har laget lamper som gjennom design, ingeniørkunst og håndverk, skaper både stemning og funksjonell belysning i et materiale som vanligvis er ugjennomtrengelig for lys. Nå har vi gått tilbake til kjernen i det hele; selve lyset.” 

Candela er en vendbar lysestake i håndlaget keramikk, med et moderne formspråk som fremmer funksjon og viser til godt håndverk. Tradisjon er viktig i den lille pottemakerlandsbyen Totana, sør øst i Spania, der jorden har satt premissene for hva de skal leve av. Pott forener med sine kolleksjoner moderne design med lokale materialer og tradisjonell metode. Resultatet er varmt og vakkert; akkurat det vi trenger her i det kalde nord.

Candela -5.jpg

Candela serien kommer i fire forskjellige farger; hvit, grå, rød og brun. Hver holder måler 8,2 cm x 5,8 cm x4,8 cm og kan brukes med både telys og lange lys/kronelys. Den koster 340,- nok ink. mva og kan fås hos en rekke forhandlere over hele landet.