Contact Us

Do you have any questions? Any statements?

We're pretty easy to reach. Just fill out this form, hit "submit" and we'll get back to you shortly. 

25 Birch-reichenwalds gate
Sagene, Oslo, 0483

+4790694110

NOES offers a wide range of marketing services to design editors and manufacturers in a global furniture industry. Our mission is to communicate the extended value of good design and to bring Spanish modern design to Nordic homes. Our clients value functionality, quality and sustainability through design. We know that good design is good business. Bringing hot design to cold climates.

Teixidors - sosialt prosjekt som varmer

Blog

Hot design to cold climates! 

Nyheter og inspirasjon i møtet mellom den nye, spanske designscenen og våre norske rom.  

Teixidors - sosialt prosjekt som varmer

Maria Hole

We are all Teixidors

Teixidors ble startet i 1983 av Juan Ruiz og Martha Ribas som et sosialt prosjekt for å skape en arbeidsplass for menneske med spesielle behov. I over 30 år har menneskene som vever og skaper disse unike produktene brukt alle inntekter til å bygge videre på bedriften. For noen handler det ikke om marginer og overskudd, men om skaperglede og menneskeverd. Teixidors er stolte av sin sosiale rolle i det lille samfunnet i Terrassa, like utenfor Barcelona. På Stockholmsmessen presenterer de en kolleksjon unike, håndvevede pledd og tekstiler som passer perfekt for den norske vinteren -og den norske sommeren. 

Se Teixidors.com for mer om både prosjektet og produktene. We are all Teixidors. 

Kom innom Hall B10:22 og snakk med Sofia eller Maria, eller ta kontakt for avtale.