Contact Us

Do you have any questions? Any statements?

We're pretty easy to reach. Just fill out this form, hit "submit" and we'll get back to you shortly. 

25 Birch-reichenwalds gate
Sagene, Oslo, 0483

+4790694110

NOES offers a wide range of marketing services to design editors and manufacturers in a global furniture industry. Our mission is to communicate the extended value of good design and to bring Spanish modern design to Nordic homes. Our clients value functionality, quality and sustainability through design. We know that good design is good business. Bringing hot design to cold climates.

Grønne fingre

Blog

Hot design to cold climates! 

Nyheter og inspirasjon i møtet mellom den nye, spanske designscenen og våre norske rom.  

Grønne fingre

Maria Hole

Grønne fingre... jeg har det bare ikke. For oss som tar jevnlige farvel med planter som kom inn for kort tid siden, er det fint å vite at man kan ta med naturen inn, og likevel slippe å bekymre seg for vanning og plantepleie hele året. Her er noen eksempler på planter som tåler en del, og som er like vakre tørket som friske.  

Fredslilje (t.h.) er et vakkert navn på en plante. Husk på at mørke vegger reflekterer mindre lys, så sørg for at rommet er lyst nok til planter. 

Cactus Love! Disse skulpturelle plantene er noe av det mest takknemlige å omgi seg med av planter. 

Tørkede olivengrener holder seg like fine over tid. Om noe blir de bare vakrere med tiden!

Sukkulenter er som gamle venner - selv om du ikke pleier dem så ofte er de fortsatt like fine når du får tid til å se dem. 

Sukkulenter er som gamle venner - selv om du ikke pleier dem så ofte er de fortsatt like fine når du får tid til å se dem. 

Eukalyptus får en fantastisk vakker patina i tørket form. La de stå så lenge du kan, men ta bort vannet før de begynner å bli brune, så har du både friske og tørkede grener i lange tider! 

Cactus love! Disse små er både morsomme og skulpturelle. Bare husk på å sett de på lyse steder. De stikker nok litt, men det gjør roser også!