Contact Us

Do you have any questions? Any statements?

We're pretty easy to reach. Just fill out this form, hit "submit" and we'll get back to you shortly. 

25 Birch-reichenwalds gate
Sagene, Oslo, 0483

+4790694110

NOES offers a wide range of marketing services to design editors and manufacturers in a global furniture industry. Our mission is to communicate the extended value of good design and to bring Spanish modern design to Nordic homes. Our clients value functionality, quality and sustainability through design. We know that good design is good business. Bringing hot design to cold climates.

I månens skygge

Blog

Hot design to cold climates! 

Nyheter og inspirasjon i møtet mellom den nye, spanske designscenen og våre norske rom.  

I månens skygge

Maria Hole

I lys av dagens solformørkelse gikk tankene til langt mer eksistensielle tema enn interiør og design, men evnene til assosiasjon gikk likevel fra univers og planeter til hvor behagelig det er for øyet med runde former i interiør. Kanskje er det kontrasten til moderne arkitekturs vinkler og harde minimalisme, kanskje er det simpelthen perfeksjonen og likevel det organiske med sirkulære objekter som er så tiltalende i moderne rom. 

Spanske Omelette -ed- har en liten, men stadig voksende kolleksjon med møbler og interiør. Alle produktene har også former som er høyst aktuelle på denne dagen, i månens skygge. 

Pendellampen Reeno kan gjerne få være solen min! Innsiden er gjennomtenkt og lyskilden skjules av en enkel diffusor.

Speilene "Mirror" finner du på Røst butikkene i Bergen og Oslo. Sammen med mye annet fint!

Solar eclipse! Bison table har korkfot og to forskjellige størrelser som gjør at de kan minne om to planeter som møtes. Fås også på Røst i Oslo og Bergen.

Reeno lampen kommer også i en varm rustoransje farge. Hot design to cold climates. Slike farger trenger vi!  


Følg og kontakt

Selv om skålen Mamut er noe mer organisk både i materialbruk og form, har den likevel den kjente signaturen til designtrioen La Mamba.

Parallels er navnet på veggklokken som er skåret i lag slik at etterhvert som tiden går og solen beveger seg på himmelen, vil skyggene på veggen endre seg i tillegg til viserne. Snakker om tredimensjonalt design!