Contact Us

Do you have any questions? Any statements?

We're pretty easy to reach. Just fill out this form, hit "submit" and we'll get back to you shortly. 

25 Birch-reichenwalds gate
Sagene, Oslo, 0483

+4790694110

NOES offers a wide range of marketing services to design editors and manufacturers in a global furniture industry. Our mission is to communicate the extended value of good design and to bring Spanish modern design to Nordic homes. Our clients value functionality, quality and sustainability through design. We know that good design is good business. Bringing hot design to cold climates.

Livingthings

Livingthings er et Barcelonabasert designstudio med en minimal kolleksjon - bestående av ett eneste produkt. Den dansende blomsterkrukken Voltasol, lansert i 2014, har allerede rukket å få omtale i noen av verdens fremste designmagasiner og ble i mars 2015 tildelt den ærefulle Red Dot Award for god design.

Logo livingthings

Ettersom vinden blåser og tar tak i plantene, vil krukken snurre rundt sin egen akse og skape liv på terrassen. Med frisk rosmarin på kjøkkenbenken eller på bordet vil bevegelsene gjøre at det lukter ekstra godt i hjemmet! 

Voltasol

"The rolling flowerpot"

Studio BAG Disseny lurte på hvorfor noe så levende som en plante skulle måtte leve i noe så statisk som en tradisjonell blomsterpotte. 

Den spesielle vinkelen på basen gjør at krukken ruller rundt sin egen akse etterhvert som plantene strekker seg etter solen på himmelen. En poetisk runddans som gir optimale lysforhold for levende planter. 

Sjekk tag'en #voltasolpot og @wearelivingthings på Instagram! 

Over: Voltasol kommer i seks forskjellige farger: Svart, kobber, blågrå, rosa/korall, natur/terracotta, hvit og gul. 


Stor, liten & mini

Voltasol er en håndlaget krukke i tre størrelser. Materialet er vannbehandlet spansk terracotta med malt base. Krukken kan fås som innendørs med glasert innside og tett bunn eller som utendørs med tre dreneringshull i bunnen. Terracotta tåler en god del, men dessverre ikke den kalde norske vinteren.  

 

Voltasol stor / Veil nok. 1090,- 

Ø280 mm (base) x Ø240 mm (top) x h290 mm 

Voltasol Liten / Veil nok. 850,-

Ø180 mm (base) x Ø160 mm (top) x h190 mm

Voltasol Mini / Veil nok. 650,-

Ø125 mm (base) x h132 mm

Voltasol Nano / Veil nok. 290,-

Ø70 mm x h70 mm

Voltasol Green Dot / Veil nok. 520,-

Ø125 mm x h50 mm


Friske urter trives best med litt bevegelse. -og rikelig med vann og lys! Sett den på kjøkkenbenken eller helst midt på bordet så får hver enkelt plukke selv! 

Voltasol er hånddreiet terracotta fra Girona i nord-Spania. Den er ikke frostsikker og må tas inn på vinteren. Innsiden har en silikonbasert glasur som gjør at den ikke trekker til seg vann så fort, men for både planter og krukke anbefaler vi at plantene tas ut og får trekke eller at de vannes forsiktig. Terracotta er et naturmateriale og vil påvirkes av bruken. Etter en våt sommer kan den ha fått en noe mørkere patina enn når den er helt "box fresh". 

Alle krukkene kommer i en egen stoffpose som gjør den enkel å ta med seg - og veldig fine vennegaver. Bare stikk innom matbutikken på vei til fest og putt en urteplante eller en pose sjokolade oppi! 

Se mer av #voltasolpot på @noesdesign på Instagram. 


Vil du vite mer om Voltasol?

Send en melding så tar vi kontakt!