Contact Us

Do you have any questions? Any statements?

We're pretty easy to reach. Just fill out this form, hit "submit" and we'll get back to you shortly. 

25 Birch-reichenwalds gate
Sagene, Oslo, 0483

+4790694110

NOES offers a wide range of marketing services to design editors and manufacturers in a global furniture industry. Our mission is to communicate the extended value of good design and to bring Spanish modern design to Nordic homes. Our clients value functionality, quality and sustainability through design. We know that good design is good business. Bringing hot design to cold climates.

MIRRORS

Mirrors

Mirrors er en serie med speil som alle har La Mambas signatur, nemlig korkdetaljene på ben og oppheng. Spesielt for skandinaviske rom er at de må tåle sterk kontrast mellom årstidene. Sommeren med sine lyse lange dager (og netter) og det kjølige blå lyset som kaster lange skygger inn i rommet. Likeså er vinteren like spesiell med sine korte dager  og kalde gufs, noe som gjør at vi må innrede med speil og blanke flater for å optimalisere det lille lyset vi får. Tendensene viser økt bruk av blanke overflater i interiør og vi tror det er for å speile lyset og gi spennende refleksjoner, og ikke nødvendigvis for å dokumentere dagens outfit. 

Mirror-Collection_08.jpg

Hang mirror er det siste tilskuddet til serien og koster 4250,- veil.nok. Den runde stålrammen og "håndtaket" med korkdetalj minner om et gigantisk håndspeil som er hengt rett på veggen. 

Kork er hot! De kjente korkdetaljene til Omelette-ed gir et mykt møte med gulvet. 

De tre designerne i La Mamba, som står bak Omelette-ed ønsket å trekke lyset inn i rommet med å bruke speil som dekorasjon. Avhengig av hvilken vinkel du ser det fra vil det speile rommet og lyset og gi forskjellige "bilder" og effekter der det står. 

Det rektangulære speilet er ideelt for walk-ins, ganger, butikker og rom som ofte fordrer helfigurspeiling. Passion for fashion!