Contact Us

Do you have any questions? Any statements?

We're pretty easy to reach. Just fill out this form, hit "submit" and we'll get back to you shortly. 

25 Birch-reichenwalds gate
Sagene, Oslo, 0483

+4790694110

NOES offers a wide range of marketing services to design editors and manufacturers in a global furniture industry. Our mission is to communicate the extended value of good design and to bring Spanish modern design to Nordic homes. Our clients value functionality, quality and sustainability through design. We know that good design is good business. Bringing hot design to cold climates.

Obvious

"In general, quantity is incompatible with quality. We choose the latter. Live with less, but better."

Obvious er et helt nytt merke fra den nye, spanske designscenen, lansert i Juni 2015 og med tydelig retning presenterer de en komplett kolleksjon av funksjonelle og minimalistiske design for dagens kontor. 

Vil du bli forhandler?

Obvious er nylig lansert og Norge er av de første markedene utenfor Spania som får ta inn den første kolleksjonen, som består av småoppbevaring med tydelig profil og høy kvalitet  Ta kontakt så avtaler vi et møte. 

Stop accumulating, begin your personal collection.

Obvious har et mål om å ikke bidra til flere ting vi ikke trenger i hjemmet, og det betyr at de har klare krav til funksjon så vel som estetikk. Så er det jo også slik at form følger funksjon og at enkle og funksjonelle design også ofte er noe av det vakreste. Enkelhet er en kunst.