Contact Us

Do you have any questions? Any statements?

We're pretty easy to reach. Just fill out this form, hit "submit" and we'll get back to you shortly. 

25 Birch-reichenwalds gate
Sagene, Oslo, 0483

+4790694110

NOES offers a wide range of marketing services to design editors and manufacturers in a global furniture industry. Our mission is to communicate the extended value of good design and to bring Spanish modern design to Nordic homes. Our clients value functionality, quality and sustainability through design. We know that good design is good business. Bringing hot design to cold climates.

Stoler

BREDA er en serie sittemøbler bestående av lenestol, toseters sofa og en fotskammel og puff. Rammen er laget i solid eiketre og putene er stoppet med skum som bevarer formen for fremtiden, selv om dette sannsynligvis blir den nye favoritten. Gode møbler bør tåle hard bruk.   


MAVA - designet av Stephanie Jasny. En stol som viser at lyst treverk, rene linjer og funksjonalitet ikke er forbeholdt Skandinavisk produksjon. I hjertet av Valencia kommuniserer MAVA ren skandinavisk stil gjennom de übertrendy vegetarrestaurantene "Oslo", "Malmö" og "Copenhagen". Verdt en tur i seg selv.  


WHISKEY av Terence Woodgate. En enkel og ren stabelbar stol i tre forskjellige sittehøyder (47, 61, 82cm). Visste du at de forskjellige stavemåtene på whisky og whiskey ofte er basert på om oprinnelseslandet har E i navnet sitt. España gir derfor en kraftig og solid Whiskey. Til nytelse dag som natt. Finnes også som barstol med høyde 62 og 82cm. 


BEVEL er en serie krakker med tre forskjellige høyder for ulike bordhøyder. Lett av vekt og solid i bruk. Finnes i to standardutførelser på ben og med et stort utvalg stoff og farger til toppen. 


TYRIS er en kameleon av en stol, med sine 13 ulike treslag for ben, alternativ struktur i metall og 17 (!) ulike standardfarger på ramme og skall. Ren form og enkel struktur. Passer godt for større rom og saler. 

For mer informasjon om hvert enkelt produkt, se puntmobles.com eller ta kontakt for tilbud og andre forespørsler. 

For pressemateriell, send en epost til maria@noesdesign.com


Oversikt stoler

i løpende rekkefølge

BREDA lenestol, sofa og fotskammel

MAVA stol

JO krakk

WHISKEY stol og barstol

BEVEL krakk og barstol

TYRIS stol