God sommer

Fellesferien er snart over og mange er på vei tilbake til hverdagens rutiner. For mange har vi også endelig fått smake litt på sol og varme og alt det temperaturen gjør med oss, både til kropp og til sinns.

Selv har jeg tatt en tur i tenkeboksen etter en deilig ferie med familien i tropisk jungel med vakre hav. Sommerens saktegående dager er perfekte til å tenke på, og til å vende litt på bedriften slik at jeg kan få gjøre mer av både det jeg er god til og det jeg liker.

Jeg håper skuldrene er lave og smilene sitter løst når vi sakte men sikkert går i gang igjen etter ferien. Det eneste konstante er forandring.

public.jpeg
Maria Hole
La det bli lys!

De lokale pottemakerne i lille Totana i sørøst-Spania har litt å gjøre om dagen. Høsten kan bare komme med de fine lampenyhetene fra Pott.

POTT - NAIS -7.jpg

Nais er en oppladbar bordlampe og bærbar lykt i enkel form av håndlaget keramikk. Den kan dimmes opp og ned med touchsensor og varer i 7 timer uten lading. Akkurat nok til at måltidet er fortært og kvelden er på hell. Design av allsidige Luis Eslava.

Som en sopp! Lampen koster 2800,- og fås i fire forskjellige farger.

Som en sopp! Lampen koster 2800,- og fås i fire forskjellige farger.


Totana er en annen nyhet, designet av Isaac Pineiro for Pott. En serie med lamper i fem forskjellige farger, håndlaget keramikk.


Totana lamp for Pott
Totana lampene er klar for bestilling fra 15.Oktober ‘18.

Totana lampene er klar for bestilling fra 15.Oktober ‘18.

Åpent showroom

Fredag 27. Mai, 12-17

Vi viser årets nyheter og selger fra utstillingen for å få plass til det nye. Kom innom for oppdatering, gode tilbud og hyggelig heng! ps. Vi har kaffe og kald cava på kjøl! 

Noes Showrom ligger i Birch Reichenwaldsgate 25, et steinkast fra Storo. Parkering på gateplan. Ta kontakt om du lurer på noe eller vil sikre deg noen kupp på forhånd! 

Noes as / hello@noesdesign.com / +47 906 94 110