Teixidors - sosialt prosjekt som varmer

We are all Teixidors

Teixidors ble startet i 1983 av Juan Ruiz og Martha Ribas som et sosialt prosjekt for å skape en arbeidsplass for menneske med spesielle behov. I over 30 år har menneskene som vever og skaper disse unike produktene brukt alle inntekter til å bygge videre på bedriften. For noen handler det ikke om marginer og overskudd, men om skaperglede og menneskeverd. Teixidors er stolte av sin sosiale rolle i det lille samfunnet i Terrassa, like utenfor Barcelona. På Stockholmsmessen presenterer de en kolleksjon unike, håndvevede pledd og tekstiler som passer perfekt for den norske vinteren -og den norske sommeren. 

Se Teixidors.com for mer om både prosjektet og produktene. We are all Teixidors. 

Kom innom Hall B10:22 og snakk med Sofia eller Maria, eller ta kontakt for avtale.