Grønne fingre

Grønne fingre... jeg har det bare ikke. For oss som tar jevnlige farvel med planter som kom inn for kort tid siden, er det fint å vite at man kan ta med naturen inn, og likevel slippe å bekymre seg for vanning og plantepleie hele året. Her er noen eksempler på planter som tåler en del, og som er like vakre tørket som friske.  

Fredslilje (t.h.) er et vakkert navn på en plante. Husk på at mørke vegger reflekterer mindre lys, så sørg for at rommet er lyst nok til planter. 

Cactus Love! Disse skulpturelle plantene er noe av det mest takknemlige å omgi seg med av planter. 

Tørkede olivengrener holder seg like fine over tid. Om noe blir de bare vakrere med tiden!

Sukkulenter er som gamle venner - selv om du ikke pleier dem så ofte er de fortsatt like fine når du får tid til å se dem. 

Sukkulenter er som gamle venner - selv om du ikke pleier dem så ofte er de fortsatt like fine når du får tid til å se dem. 

Eukalyptus får en fantastisk vakker patina i tørket form. La de stå så lenge du kan, men ta bort vannet før de begynner å bli brune, så har du både friske og tørkede grener i lange tider! 

Cactus love! Disse små er både morsomme og skulpturelle. Bare husk på å sett de på lyse steder. De stikker nok litt, men det gjør roser også!