Nanimarquina er en av Europas ledende produsenter av håndlagde tepper signert noen av vår tids aller fremste designere. Ikoniske design som skiller seg ut fra mengden og som det ikke finnes lettvinte metoder for å skape. Trente hender som knytter etter nøye planlagte mønster og kun med bruk av de beste materialene. Fordi dette er kunst, og ikke bare tepper. 


Last ned årets katalog her! 

Bla i katalogen for 2018/2019, med nyheter fra blant andre brødrene Bouroullec og Nani selv.

Årets hovedkatalog 2018/2019

Årets hovedkatalog 2018/2019

In the making! Lattice av Bouroullec for Nanimarquina. Håndknyttet i Pakistan på Nanimarquinas egne fabrikker der de ansatte har gode vilkår og goder som helseforsikring og skolegang til alle i familien. Ved å sikre forsvarlig handel velger vi kanskje noe som er bittelitt mer kostbart, men som sikrer en konsistent høy kvalitet. Slikt blir det også god samvittighet og vakre tepper av! 

Nøyaktig kaos. En favoritt blant mange. Losange fra Bouroullec-brødrene Erwan og Ronan er håndknyttet kelim etter nøye planlagte mønster. Signaturen viser deres fascinasjon av det organiske. 

En av årets nyheter - TRES, en serie tepper som er laget som enkle og siden sømløst satt sammen til et større design. For første gang bruker hun også organisk bomull som en av flere materialer. 

 

Ekte håndverk

Nani startet selv sin karriere som designer med å produsere på en liten fabrikk med automatiske vever, men forstod fort at hennes ideer og design ikke var mulig å gjennomføre med maskinenes begrensninger. Menneskehender er et fantastisk redskap, og enten det er tuftet, knyttet, kuttet eller børstet, så er det kun ekte håndverk som kan gi den kvaliteten og de mulighetene som Nani ønsker for å kunne skape en portefølje med enorm bredde i både materialer, teknikker og design. 

 
 

Ta kontakt for mer informasjon om Nanimarquinas fantastiske tepper eller for å finne din nærmeste forhandler. For presselink til bildebanken - se øverst på siden.

Name *
Name