Omelette-ed er en Valencia-basert design-trio bestående av de supersympatiske designerne i La Mamba design studio som i 2010 tok kontroll over prosessen for å se sine design komme til live. Med en fokusert designfilosofi og øye for detaljer, presenterer Omelette-ed en liten, men spennende kolleksjon av nyskapende design. 

"Good design resists graciously the pass of time." 

 

Parallels

Solens innvirkning på skyggene på klokken gjør at utseendet endrer seg i takt med tiden. Enda en velkommunisert og subtil statement fra La Mamba designstudio. 

Parallels clear
Parallels sketches

Finnes i tre utførelser; sort eik, naturlig eik og mørk valnøtt.

Veil nok 1390,- ink. mva.

De parallelle linjene gjør klokken tredimensjonal og etterhvert som solen beveger seg fra morgen til kveld gjennom vinduene, vil kantene kaste forskjellige skygger på veggen - akkurat som et tradisjonelt solur. Tiden derimot vises med hjelp fra tysk mekanikk i to slanke visere i messing.


MAMUT

En skål som kombinerer eldgamle mekanismer med det nyeste design. Skrumekanismen gjør at skålen Mamut kan justeres løst eller fast og dermed romme mer eller mindre. Es Gènial! 

Mamut colors Omelette-ed

Mamut bowl finnes i eik base med tre farger - grå, svart eller kobolt-blå. Veil nok 690,- ink. mva. 


Mirrors

Mirrors er en serie med speil som alle har La Mambas signatur, geometriske former og korkdetaljer på ben og oppheng. Speilene finnes i sort, hvit, messing og kobber og alle er like fine! Pris fra 4080,-

Spesielt for skandinaviske rom er at de må tåle sterk kontrast mellom årstidene. Sommeren med sine lyse lange dager (og netter) og det kjølige blå lyset som kaster lange skygger inn i rommet. Likeså er vinteren like spesiell med sine korte dager  og kalde gufs, noe som gjør at vi må innrede med speil og blanke flater for å optimalisere det lille lyset vi får. Tendensene viser økt bruk av blanke overflater i interiør og vi tror det er for å speile lyset og gi spennende refleksjoner, og ikke nødvendigvis bare for å dokumentere dagens outfit.


REENO

Reeno er en pendellampe designet med lik tyngde på private hjem og offentlige rom. Lakkert metall i svart, hvit og oransje og med detaljer i valnøtt eller ask. Reeno Small ble lansert i 2016 som enkel pendel eller "chandelier" med tre lamper i ulike høyder. 

Stor og liten. Begge lampene har et eget oppheng som gjør at ledningen skaper en følelse av at lampen svever i luften.

Over kjøkkenbenken, nattbordet, i vinduet eller arbeidskroken. Alene eller sammen i grupper.

Reeno small i sort og hvit.

Reeno large i dyp oransje med eik detaljer.


BRANCHES

Branches kan fylles med hva som helst. Men aller helst litt spice!

Branches sett med salt og pepoer. Veil nok 350,-

Salt og pepperbøssene "Branches" finnes i to varianter - den ene i tre med "hodet på skakke", og den andre i rake par av valnøtt og marmor. veil nok. 350,- for et sett med tre/lakkert tre og 630,- for valnøtt/marmor. 

Følg @omelette_ed på instagram for flere nyheter.

Se mer på omelette-ed.com eller ta kontakt for informasjon, priser og oversikt over forhandlere.