About Noes
 

Noes as representerer et lite utvalg møbelprodusenter i det norske markedet. Kombinasjonen design, kvalitet og sosialt ansvar sørger for funksjonelle og varige møbler til hjem og kontor.

Noes showroom _ in the making

Da den økonomiske krisen rammet byggeindustrien i Spania i 2008, forsvant hele 70% av møbelbransjen på kort tid. Kun de beste ble stående. Tomrommet etter andre har gitt grobunn for en ny bølge av designere, unge entreprenører og håndverkere som etablerer seg i et miljø der reglene er løst definerte og viljen er sterk.

Spania har lange håndverkstradisjoner, og der tradisjonelt design tidligere rådet, ser de nye generasjonene verdien av å kombinere moderne design med tradisjonelle materialer
og metoder.

Maria Hole, innehaver og designambassadør

Maria Hole, innehaver og designambassadør

Med showrom i et 140m2 tidligere samvirkelag og verksted på Sandaker i Oslo har Maria Hole etablert et agentur med fokus på utvekslingen av design og møbler mellom Spania og Norge. Den danske produsenten Randers+Radius bidrar til den nordiske forankringen med en portefølje bestående av stoler og bord til offentlige miljø.

Integritet er et nøkkelord når moderne terracotta, håndvevde tekstiler og gjennomførte kolleksjoner fra en nøye utvalgt samling av møbler, av gjennomført høy kvalitet, vises frem under fanen, “hot design to cold climates”.

Showrommet på Sandaker er alltid åpent på avtale, så ta kontakt om du vil komme innom og ta en prat, se på noe nytt eller ta en kaffe.