Pott logo

Pott er et ungt spansk designforetak bestående av tre brødre som ønsker å bidra til mer personlighet i nye rom. Alle produktene er håndlaget av terracotta, "made in Spain". Pott kombinerer tradisjonsrike naturmaterialer og moderne design med en selektiv kolleksjon lamper og krukker med både funksjonelle og skulpturelle egenskaper. "Made from the ground" henspiller på at de kun lager produkter av keramikk og terracotta, som kommer fra steingrunnen. 

Foto-taller-portt-1.jpg
NYHET! Candela er den minste, men hittil varmeste av Pott´s kreasjoner. En vendbar, håndlaget, keramisk lysestake til både små, runde og lange slanke lys. 

NYHET! Candela er den minste, men hittil varmeste av Pott´s kreasjoner. En vendbar, håndlaget, keramisk lysestake til både små, runde og lange slanke lys. 

Candela -5.jpg
Candela -3.jpg

Flame

En serie hånddreiede terracottalamper som finnes i tre størrelser og fasonger, og bruker ledpærer for å gi et rent og varig lys. Den hvitmalte innsiden optimaliserer lyset. Flame koster veil nok 2950,-

Alle produktene blir laget for hånd i den lille landsbyen Totana sørøst i Spania. For brødrene i Pott er det viktig å holde produksjonen nært for å bidra til den lokale økonomien og samtidig bevare kulturen for terracotta som dette området i Spania er så kjent for. 

handmade keramikk pott

Sponge Up!

Et fantastisk resultat av ingeniørkunst og materialkunnskap. De håndlagde terracottalampene SpongeUp er inspirert av middelhavets koraller og det organiske mønsteret som etterlates når lampen brennes er forskjellig hver eneste gang! 

PRIS

Prisene er veiledende og kan variere noe fra butikk til butikk. Prisene er inkl. frakt fra Spania. Eventuell frakt i Norge tilkommer. 

Small // Ø22 // veil. nok 3150,-

Medium // Ø30 // veil. nok 3950,-

Large // Ø40 // veil. nok 4950,-

Sponge Up! gir et vakkert lys når den tennes! Du kan justere hvor mye lysspill det skal være i rommet rundt ved å bytte fra blank halogenpære til en led-pære med diffusor (hvit matt skjerm).

Livlig eller rolig belysning er helt opp til deg! Stemningen blir uansett like god! 

Fire farger, tre størrelser. Fungerer like godt i grupper som alene! 

Montering

Lampen består av en skjerm i terracotta og stoffledning på 2 m inkl. kopp i hvit keramikk og opplegg for egnet kontakt. Pass godt på at skjermen ikke får støt fra kopp eller kontakten under montering. Det anbefales å montere ledning med kopp i taket og så sette på skjermen ved at en person holder og en annen fester den på ledningen. Bør ikke monteres i soner der den er spesielt utsatt for støt fra mennesker eller ting. 

Er du på Instagram?

Sjekk ut hashtagen #spongeup og følg med på @potteryproject og @noesdesign.


Ma-Ce-Ta 

Maceta betyr krukke på spansk. Med dette settet på tre forskjellige størrelser og former kan du sette sammen alt fra en enkelt geometrisk krukke til et stor gruppe med planter i vakre keramiske krukker. Pris for et sett med tre forskjellige størrelser, 3150,- veil. nok