Noes nyheter

Her finner du et utvalg av de mest aktuelle produktene med infotekster og link til dropbox.


 
 

"A rug is a house in the desert."

Nanimarquina er en av Europas ledende produsenter av håndlagde tepper signert noen av vår tids aller fremste designere. Ikoniske design som skiller seg ut fra mengden og som det ikke finnes lettvinte metoder for å skape. Trente hender som knytter etter nøye planlagte mønster og kun med bruk av de beste materialene. Fordi dette er kunst, og ikke bare tepper. 

 

 

Tredje generasjon modulmestere fra Baskerland. 

Treku er en solid familiebedrift som har laget møbler siden 1947. Fra baskerland henter de inspirasjon fra Atlanterhavskystens noe kaldere klima enn i resten av Spania. De kombinerer sine spanske håndtverkstradisjoner med rene og moderne skandinaviske designtradisjoner. 

 

 

Tradisjonelle materialer møter moderne metoder. 

Pott har hatt stor suksess med lampen Sponge Up, hvor moderne teknikker sørger for at tradisjonelle materialer får ny form og funksjon. Alle produktene er håndlaget og de bruker utelukkende leire og terracotta fra lokale leverandører. Pott kombinerer tradisjonsrike naturmaterialer og moderne design med en selektiv kolleksjon lamper og krukker med både funksjonelle og skulpturelle egenskaper. Made in Spain. 

 

 

"En linje begynner alltid med et punkt."

Etablert i 1980 i Valencia, midt mellom appelsintrær og middelhav. En tydelig designfilosofi og respekt for håndverkstradisjoner har gjort Punts kolleksjon til en komplett og stram produktlinje med tydelig retning, også for fremtiden. Klassiske og moderne kvalitetsmøbler for kontrakt og privat.

 

Teixidors logo

"Et sosialt prosjekt med de vakreste håndvevde tekstiler. Med omsorg for natur og mennesker."

Fra den spanske tekstilindustriens høyborg, Terrassa, ble Teixidors grunnlagt i 1983, som et kooperativ og sosialt prosjekt med hensikt å gi økonomisk selvstendighet og sosial integrasjon for mennesker med funksjonshemninger. Alt som omsettes går tilbake til bedriften, hvor misjonen er å veve de vakreste, varmende pledd og tekstiler.

Teixidors bildebank