Treku er en solid familiebedrift som har laget møbler siden 1947. Fra Baskerland henter de inspirasjon fra Atlanterhavskystens noe kaldere klima enn i resten av Spania. De kombinerer sine spanske håndtverkstradisjoner med rene og moderne designtradisjoner, ikke helt ulikt vår egen, nordiske stil.

 
 
Aura skjenk fra Treku

om Treku

Muebles Treku  historie strekker seg tilbake til 1947 og et lite verksted i Zarautz, en pittoresk kystby med lange snekkertradisjoner og trematerialer. Navnet Treku stammer fra grunnlegger og verkstedseier, Jesus Aldabaldetrecu og var kjent for sine klassiske, høykvalitets innredninger til soverom.  

Bedriften har senere utviklet seg i industriell retning og drives fortsatt i dag av familien Aldabaldetrecu. Da 70% av all møbelindustri forsvant på grunn av det økonomiske klimaet i Spania det siste tiåret, ble kun de beste stående igjen. Treku står i dag som en av Spanias fremste produsenter av designmøbler for hjem og kontrakt. 


Modulspesialisten

Treku har gjennom flere fruktbare samarbeid med erfarne designere og sin egen kompetanse på trekonstruksjoner, klart å skape flere serier med modulbaserte oppbevaringsløsninger. Seriene Aura, Lauki og Kai representerer stor valgfrihet og individuell tilpasning i møbler som reoler, tv-møbler, hyller og seksjoner. Til tross for utallige kombinasjoner og variasjoner er systemet lett å bruke og siden prinsippene er de samme er det enkelt å bygge, velge innhold og bestille. På 1-2-3!


Spise / jobbe / møte

Bordserien Aise kan brukes både til privat og til bedrifter som ønsker et fleksibelt møte- eller spisebord. Et uttrekkbart og allsidig bord som også kan fås med strømuttak i en luke på midten.  Velg mellom bordben i metall eller tre. 

Bordet Aise kommer i forskjellige former, størrelser og utføringer. Bruk det som møtebord, spisebord eller arbeidsbord.


Oppdatert oppbevaring

Serien Kai har tatt utgangspunkt i sin forgjenger og en av Trekus mest solgte modulkonsept. Nå har overflater, hjørner og tilvalg fått en oppgradering som gjør at den klassiske bokhyllen har blitt enda mer aktuell for våre nye nordiske rom. 

Materialitet og marmor

Kai har hyller og topplater som kan fås i både mørk og lys marmor, og kombinert med avrundede hjørner solide tremoduler og en mettet fargeskala kan du variere uttryket nesten uendelig. Det eneste som er konstant er den solide og eksklusive følelsen av materialene!


Sov godt

Soverommet skal brukes til mer enn å sove, det rommer blant annet klær til dagen etter og bøker til den siste timen før øynene blir for tunge. Historien til Treku startet også med produksjon av høykvalitetsmøbler til klassiske spanske soverom og har i dag fortsatt serier  med senger, hodegavler og nattbord som gir den rette "Boutique Hotel"-følelsen på soverommet. Treku samarbeider med den danske tekstilprodusenten Kvadrat. 

Lauki får du i flere forskjellige størrelser, og som med de fleste andre seriene til Treku har du stor valgfrihet i forhold til innhold og utførelse.

Duo oppbevaring

Serien Duo finnes som små nattbord og reoler med skuffer som egner seg godt til soverom, gang og garderobe. Finnes i et stort utvalg utførelser og størrelser. Se mer på treku.esSkulpturelt bord

Lore coffee table er et bord som har bevegelige deler og organiske former. Velg mellom to og tre nivåer på bordet og utnytt plassen i stua. Spesielt er dette praktisk for dype sofaer - for her kan du bare svinge den ene bordplaten nærmere og ha kortere vei til kaffekoppen. Skulpturelt og vakkert! 

Ta kontakt for mer informasjon.