Årets nyheter fra designtrioen bak Omelette-ed

Designredaktørerene fra Valencia har utvidet sin kolleksjon med enda flere produkter, farger og finisher. Her er et lite mood board fra årets nyheter fra Omelette-ed

De populære speilene kommer i tillegg til standard svart og hvit lakk - i både messing og kobberrammer. Formene er de samme som vi kjenner fra før, men med de nye supermatte metalliske rammene er det likevel et helt nytt uttrykk fra den Valencia-baserte designtrioen i Omelette-ed. 

Bordserien Bison har fått seg en skikkelig overhaling og fremstår som slankere og modnere enn sine forgjengere, samtidig som du får et stødig trebent bord. (Ja, de finnes!)

Branches er navnet på salt og pepper-bøssene som nå også kommer i to forskjellige sett - henholdsvis grønn og svart marmor og valnøtt. Alt er produsert lokalt i Spania, noe som gir ekstra god kvalitetskontroll. Dette er håndverk! veil. nok. 690,- pr. sett. 

Lampen Reeno har fått seg småsøsken! Kroppen er mindre og slankere men ledningen finner fortsatt veien via den søte trepinnen. Kjøp den enkeltvis eller som "chandelier" som denne - med 3 x lamper i forskjellige høyder. Pris for denne moderne lysekronen er veil. nok 6250,-

Parallels heter klokken som kaster skygge på veggen etterhvert som solen beveger seg rundt rommet. Kommer nå i nye finisher - blant annet eik og valnøtt. veil. nok 1390,- 

Reeno small - enkeltvis! Men du kan selvfølgelig kjøpe så mange du vil! Veil. nok 2250,- / fås i hvit, sort, dus grønn og oransje. 

Presse

For flere bilder og høyoppløselig materiell, følg denne linken til dropbox og ta kontakt for mer informasjon om produktene.