Obvious Bcn

Less quantity, more quality.

Lansert i Juni 2015, presenterer Obvious Bcn en liten men komplett kolleksjon med funksjonelle løsninger som gjør arbeidsplassen både ryddigere og penere.

Dagens kontor kan like godt være en krok med strømuttak som åpent landskap eller fire vegger og glassdør. Arbeidsplassen er i endring og det er menneskene også. Digitaliseringen fører til mindre papir og dermed også alt som hører til.

Stop accumulating. Begin your personal collection. 

Med øye for detaljer og høye krav til materialer og teknikker gjør at produktene ikke bare ser gjennomførte ut, men at de også føles solide og innehar skjulte kvaliteter som bare åpenbarer seg når de blir tatt i bruk. Obvious lever etter prinsippet om "kvalitet foran kvantitet" og gjennom deres første kolleksjon kommuniseres dette tydelig gjennom både form og funksjon.

Light imitates life

Nye lyskilder har rykte på seg for å være harde og kalde, men samtidig må det være nok lys til å arbeide i. Sommer som vinter. Lyset som Obvious presenterer i sin bordlampe reagerer bare på menneskelig berøring og skrur seg forsiktig av og på slik at øynene lettere kan venne seg til forandringen. 

Lampen i pulverlakkert stål er brettet som et papir og rommer nyere teknologi som gjør at bryteren blir overflødig. I vår stadig mer digitaliserte hverdag er det også noe poetisk over å kunne skru på lampen med et kjærlig fingerstrøk på den matte overflaten av stål.  

Se mer av Obvious Bcn her!